Julemåneden på skolen

December banker på døren, og vi er klar til at åbne. Rundt omkring i afdelingerne øves der julesange og teater, og de små elever har hørt, at der er noget som kradser på loftet. Alting er, som det skal være på en skole, mens juleferien nærmer sig.

Alle elever bedes medbringe en pakke til ca. 30 kr. til vores fælles pakkekalender. I december har vi morgensamling hver dag med julesange, historier og pakker.

Fredag d. 30. november har vi skemafri dag. Skolen skal pyntes og måske er der nogen, som går i køkkenet og bager pebernødder. Alle elever møder fra 8.30 – 13.00, og skal have penalhus, saks og limstift med.

Juletræet på Velbastað bliver tændt onsdag d. 5. dec. kl. 17.00.

Mandag d. 10. december kl. 19.00, er der fælles juleunderholdning for elevernes forældre og søskende. Det foregår i den store sal i fritidsordningen/børnehaven. Alle tre afdelinger præsenterer festlige julerier.

Onsdag d 19. december møder alle elever kl. 8.30. Vi danser om juletræet, får julepakker og hygger os. Inden vi går hjem rydder vi op, og gør klar til julegudstjeneste i Kirkjubøur kirkja kl. 17.00, hvor forældre og søskende er velkomne. Når vi går hjem fra julegudstjenesten, er der juleferie.

Fritidskolen er åben for 1. og 2. klasse torsdag d. 20. december, fra klokken 8.00.

Vi møder i skole igen mandag d. 7. januar kl. 8.30.

Vi glæder os til en dejlig december måned 🙂